2011. június 4., szombat

HARDY tenyerét a külső! Különböző méretű ....

HARDY tenyerét a külső! Különböző méretű ....:
A kertben és a teraszon több mint megfelelő!

A Trachycarpus fortunei egy közepes méretű, magányos ventilátor pálma karcsú, puha szálak csomagolva a csomagtartóba és széles dünngestieligen levelek, a tenyér oldala matt kék. A szélmalom tenyér akár a trópusi szélességi és nagyon hideg Kínában és Indiában. Olyan ez, mint más kender pálma fajok saját sokszor hosszabb ideig a fagyasztás a jég és a hó, és ki van téve a mi éghajlati az egyik legkeményebb és leginkább tenyér jól érzi magát. Fagyok le a -12 ° C, kedvező körülmények között, hogy -17 ° C is lehet túlélni sértetlenül. Még alacsonyabb hőmérsékleten elveszítik levelek a tavasszal, de ez vezet el újra általában nagyobb problémák nélkül. Itt Németországban, a szélmalom tenyér minden enyhébb régióban az olcsó helyek szinte semmilyen védelmet a téli és ültetett a szabadban. A többi régióban meg kell védeni entspechend a tenyér.
A pálmafák húzták kemény a hideg házban, és nem műtrágyát kénytelen nő.


Ők már megszokták, hogy hideg, és lehet ültetni.

Kis info:

Pálma-barna tippek teljesen normális. A növényeket folyamatosan képző új felszínű levelek, és meghalni az idősebb egyesével.
A halál az felszínű levelek van kialakulóban, azok barna tippek a leveleken. Egy éves fiatal pálmafák ilyen gyorsan növekszik a teljes napsütés és tökéletes körülmények között.

ÁR:

1 év magassága 15cm --- 4, - € (2. ábra)
2 éves Magasság 20cm --- 7, - € (3. ábra)
3 éves magassága 30cm --- 12, - € (4. ábra)
Az 5 magasság 70cm --- 20, - € (5. ábra)

Más méretek kérésre .....( pl 1. ábra --- 10 éves 2.5m)

A felvásárlás E pálma, küldünk Önnek egy karbantartási kézikönyv.

Bármilyen kérdése van, hívja vagy e-mail ....
Ár: VB
01634609314